jettegeuke.reismee.nl

Great Ocean Road, The Grampians & Bendigo

Great Ocean Road deel 1

Dinsdag 3 april zijn we begonnen aan the Great Ocean Road. We zijn begonnen in Queenscliff, hier was ook onze eerste stop. We zijn doorgereden naar Cape Otway en hebben hier overnacht op een hele leuke gezellige camping. Ondertussen hebben we verschillende stops gedaan dit was echt WAUW! Het uitzicht was adembenemend! Natuurlijk hebben we ook veel foto’s gemaakt!

Great Ocean Road deel 2 & the Grampians

Na onze overnachting in Cape Otway op Bimbipark hebben we onze weg vervolgd. We zijn gereden tot Warrnambool, hierna hebben we besloten om door te rijden naar the Grampians. Dit is een nationaal park. We hebben onder andere the Mackenzie Fall bezocht, die was echt geweldig mooi!! Het werd ondertussen al een beetje laat en we hadden afgesproken om niet ’s avonds te rijden in verband met de kangeroes etc. We zijn toen naar een parkeerplaats gereden en hebben daar overnacht, dit was gelijk ons startpunt van de volgende morgen.

Grampians deel 2 & Bendigo 6 april

Vandaag zijn we optijd opgestaan om aan onze wandeltocht te beginnen! Hier had ik echt zin aan! We hebben de Grand Canyon Walk and the Pinnacle route gelopen. Bij deze toch moesten we veel tegen de berg op lopen de heenweg, dit was best zwaar en soms moesten we door hele smalle stukken lopen waar je schouders echt net door heen pasten. Ook waren de stenen erg ongelijk, en door mijn onhandigheid ben ik natuurlijk weer een paar keer bijna onderuit gegaan:p (Wat niet de eerste keer zou zijn) Na deze behoorlijke trip kwamen we aan op het hoogste punt, wat een adembenemend uitzicht!! Hier zijn we ook even gaan zitten en gewoon even gaan genieten van dit mooie moment. Hierna moesten we terug lopen, dit was niet zo erg omdat we nu de berg afkonden! Eenmaal weer gearriveerd bij de camper hebben we onze reis vervolgd naar Bendigo, dit is een oud goldminers dorpje. We hebben hier een experience tocht gedaan in de goudmijnen, dit was erg interessant en de oude man die onze gids was vertelde erg leuk! Na deze indrukwekkende rondleiding hadden we heeele erge honger en hebben we ons zelf een keer beloond door uit eten te gaan. We hebben een lekkere schnitzelburger met patat gehad hmmm!:) Hierna zijn we weer verder gaan rijden en ergens onderweg gestopt langs de weg om weer te gaan slapen omdat het alweer donker was!

Reacties

Reacties

Leonie

Super avontuur. Jaloers ;-)
Leuk weer om te lezen. Krijg zin om ook te gaan. Ben wel benieuwd wat je in de dutch store gekocht hebt, nu je de frikandellen hebt laten liggen ;-).
Hoop dat Annemarie het ook naar de zin heeft. Maar dat zal wel. Wel vervelend van die vertraging. Begin je toch een beetje met een domper. Maar goed, een maand de tijd om positieve dingen tegenover te zetten. Kijk uit naar je volgende verhaal. Doe voorzichtig en nog heel veel plezier met elkaar.
Groetjes,
Leonie

Ellen

Hallo daar wat een avontuur hebben jullie alweer achter de rug jammer van de vertraging maarja doe je niets aan. Leuke verhalen zie uit naar de volgende???? nog veel plezier en geniet zoveel je kan dikke knuffel van mij:)

Marian

Hoi hoi wat weer een superleuk verhaal. Genieten.... kijk goed uit. Op naar get volgende verhaal.
Xxx Marian

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active